Kragerø - den urbane småbyen!

Kragerø
- Norges mest urbane småby!

Alt På Stell AS

Alt På Stell AS

Velkommen til Kragerøs eneste leke -og barneutstyrsbutikk, midt i Kragerø sentrum!

Hos Alt På Stell finner du barneklær i alderen 0-16 år, samt et godt utvalg av leker og utstyr til barn.

Vi ligger flott plassert i Storgata midt i Kragerø sentrum. Automatisk døråpner og inngang på bakkeplan gjør at det er lett å komme til, også med barnevogn.

Leker

Vi tilbyr et bredt utvalg leker, og fører bl.a. merker som Paw Patrol, Pj Masks, Hatchimals, Hama, PlusPlus, Hape, L.O.L, Lego og Magformers. Vi er opptatt av å holde fingeren på pulsen i.f.t. hva som rører seg i markedet, slik at vi kan tilby de lekene barna er opptatt av akkurat nå.

Klær

Vi har også et stort utvalg av klær i butikken, for barn i alderen 0-16 år. Noen av merkene vi fører er Name It, Creamie, Lillelam og Villervalla. I tillegg har vi en del accessoirer og tilbehør. Vi har klær i de aller fleste kategorier; bukser, gensere, jakker, dresser, regntøy, ulltøy, kjoler og penklær, undertøy, strømpebukser, sokker m.m.

Utstyr

I tillegg til leker og klær, fører vi utstyr til barn. Vi har alt fra bilseter, stellebord og vogner til flasker, smukker, flaskevarmer, sterilisator m.m. Merkene vi tar inn er bl.a. Avent, NUK, Mountain Buggy, Silver Cross, Voksi, Besafe og Ergobaby. Alle våre ansatte får opplæring på sikkerhet og bruk av utstyr, slik at du kan gjøre en trygg handel hos oss. Spør oss om råd for riktig bilsete og annet utstyr for ditt barn. Grunnet begrenset plass, har vi kun et mindre utvalg av de største produktene i butikken, men vi har kataloger slik at vi kan bestille inn for deg.

Velkommen til en hyggelig handel hos oss.

Vi er opptatt av å holde konkurransedyktige priser, og selv om vi er en selvstendig butikk er vi stolte av å kunne ligge på samme prisnivå som de større kjedene når det gjelder de aller fleste varekategorier. Vi gir deg god, personlig service og hjelper deg gjerne med råd og veiledning for å imøtekomme dine behov som kunde. Ta gjerne en titt i vår nettbutikk, der finner du de fleste av våre produkter. Vi har også ‘klikk og hent’ løsning slik at du kan bestille på nett og hente i butikk hvis du ønsker det.

Midt i Kragerø:

Alt På Stell AS

Velkommen til Kragerøs eneste leke -og barneutstyrsbutikk, midt i Kragerø sentrum!

Kontakt info

Storgata 15, 3770 Kragerø

Andre søkte også på ...

Siste måned Topp 30 ...

Kragerø - Norges mest urbane småby!

Kragerø
- Norges mest urbane småby!