Hos Gro

Dette er spisestedet som disker opp til frokost, lunsj og middag

Velkommen til Hos Gro, spisestedet med eget bakeri!

Bakevarer, pizza og kaker bakes utover hele dagen, så ta med deg familien og nyt et ferskt påsmurt, en salat eller en av våre steinovnsbakte italienske pizzaer. Hos Gro kan du både sitte ned eller ta med og vi er godt kjent for god kaffe!

Alt fra bakevarer, konditorvarer, påsmurt, kaffemeny, ordinære middager, tapas, catering, salat, italiensk/amerikansk pizza,hjemmelaget pasta, uten noen form for tilsetningsstoffer, Ta kontakt om dere ønsker mat fra kjøkkenet utover åpningtidene.

Et hjemmebakeri og spisested, for «hvermannsen», der alle er velkomne for å hente det daglige brød, en kaffe, eller å nyte et godt måltid.

Alt fra bakevarer, konditorvarer, påsmurt, kaffemeny, ordinære middager, tapas, catering, salat, italiensk pizza, og hjemmelaget syltetøy og …, lages fra bunn, uten noen form for tilsetningsstoffer, av dyktige og engasjerte fagutdannede kokker og baker.

Vårt bakeri sørger for ferske bakevarer hver dag, og noen brød er på surdeig uten gjær.

Vi lager de fleste oppskriftene på våre bakevarer selv, eller tar utgangspunkt i gode oppskrifter, og tilpasser de vårt konsept, våre kunders smak og ønsker. Vi har egen steinovn, og en rekke av produktene blir stekt i den.